Du Behöver:
Lax
Olivolja
Citron
Dill
Potatis
Creme fraiche
Rödlök
Vitlök
Salt
Peppar
Citronpeppar
Det va extra pris på en hel laxsida så vi köpte faktiskt med oss det, går självklart lika bra med frysta laxfiler. Börja med att ta fram en plåt, sätt ugnen på 200grader och skär upp potatisen i klyftor eller halvor (smaksak) Rigla på olivolja och flingsalt. Rosta i ugnen cirka 15 min. Ta sen ut plåten med potatisen lägg på laxen, krydda med citronpeppar, salt, citron och dill. Stoppa in i ugnen igen i cirka 20 min.
Blanda finhackad rödlök, vitlök, dill, citron, vitlök, salt och peppar med creme fraiche. (Asså denna såsen är eeeeextremt god!!!!)
Hacka upp lite grönsaker du vill ha till, sallad lyfter verkligen måltiden och jag har faktiskt svårt att äta mat utan en sallad eller grönsaksblandning till. Vi tog paprika, tomat, basilika, rucola och gurka.